Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Tuesday, February 15, 2011

UBAH SEKARANG SELAMATKAN MALAYSIA BHG. 14


BUKU YANG DI IGAUI UMNO / BN


cabutan teks dari buku " jingga " tersebut.

DASAR BERSAMA PAKATAN RAKYAT ( PR )


Demokrasi Telus dan Tulen

Perlembagaan negara dan kedaulatan undang-undang.
  • Mempertahankan Perlembangaan Persekutuan, Islam sebagai agama bagi Persekutuan dan agama-agama lain boleh diamalkan dengan aman dan damai di mana-mana di negeri ini serta melindungi kedudukan istimewa orang Melayu dan anak negeri manap-mana antara Negeri Sabah dan Sarawak dan kepetingan sah kuam-kaun lain sejajar dengan Peraka 153.
  • Mempertahankan peranan dan tanggungjawab institusi Raja berpelembangaan.
  • Mempertahankan penggunaan Bahasa Melayu selari dengan Perkara 152 Pelembangaan dan memperluaskan Bahasa Melayu sebagai ligua franca serantau, melingdungi dan memperkukuhkan penggunaan bahasa ibunda semua kaum.
  • Memansuhkan Akta Keselamtan dalam Negeri dan undang-undang yang membenarkan tahanan tanpa dibicara. serentak denan itu mengesorkan pembatalan semua pengisytiharan darurat yang masih berkuatkuasa.
  • Memansuhkan atau meminda semua akta dan undan-undang yang zalim serta melanggar hak asasi.
  • Menjamin semangat persekutuan serta hubungan yang adil di antara Persektuan dengn negeri-negeri terutama Sabah dan Sarawak.

akan datang Isu:
Dasar Bersama Pakatan Rakyat - Pemisahan Kuasa

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA