Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Wednesday, February 2, 2011

UBAH SEKARANG SELAMATKAN MALAYSIA BHG. 12


BUKU YANG DI IGAUI UMNO / BN


cabutan teks dari buku " jingga " tersebut.

Kemakmuran, Keadilan Sosial dan Persaudaraan Rakyat
bersama Pakatan Rakyat
edisi - SABAH-SARAWAK SEBAGAI RAKAN KONGSI

Menghormati kedudukan Sabah dan Sarawak sebagai rakan kongsi persekutuan Malaysia dan perjanjian-perjanjian yang telah dibuat, PR komited untuk:

  • Mengembalikan autonomi kepada Sabah dan Sarawak sejajar dan dalam kerangka Perjanjian Persektuan dan Perlembangaan negara.
  • Menaikkan royaliti dari hasil pertroleum dan haidrokarbon dari Sabah dan Sarawak kepada 20% berbanding kadar 5% yang diamalkan masa kini.
  • Menubuhkan Suruhanjaya Diraja bagi menyelesaikan kemelut pendatang tanpa izian dan kerakyatan di negeri Sabah.
  • Memberi tumpuan khusus membawa pembangunan ifrastruktur di Sabah dan Sarawak agar setara dengan tahap prasarana yang ada di negeri-negeri lain di dalam Persekutuan.
  • Meningkatkan integrasi nasional di antara Sabah, Sarawak dan semenanjung melalui perkongisn kuasa yang adil dan menepati semangat Persekutuan.

akan datang Isu:
Program 100 Hari Pakatan Rakyat

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA