Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Tuesday, January 25, 2011

UBAH SEKARANG SELAMATKAN MALAYSIA BHG. 10


BUKU YANG DI IGAUI UMNO / BN


cabutan teks dari buku " jingga " tersebut.

Kemakmuran, Keadilan Sosial dan Persaudaraan Rakyat
bersama Pakatan Rakyat
edisi - Golongan Pendidik Diutamakan

Merakamkan penghargaan kepada golongan pendidik yang menjadi teras pembangunan negara dan persaudaraan rakyat, Pakatan Rakyat komietd untuk:

  • Meneruskan bantuan terus kepada semua jenis institusi pendidikan marhaen yang membangunka ruang pendidikan kepada rakyat, termasuk bantuan terus kepada golongan pendidik di institusi-institusi ini sebagai penghargaan kepada pengobanan dan khidmat mereka.
  • Memperjuangkan pengharmonian gaji pendidik yang berbeza-beza latar belakang dan kelulusan, dengan prinsip memastikan kreteria penilaian yang lebih adil kepada para pendidik mengambil kira kepakaran dan tempoh perkhidmatan.
  • Memperjuangkan skim gaji yang setara dengan golongan profesional di dalam sektor-sektor lain seperti jurutera, akauntan dan doktor yang diikat dengan penilaian prestati yang lebih adil dan menyeluruh untuk menjamin mutu pendidikan negara.
  • Menilai semula guna tenaga semasa di sekolah-sekolah untuk memastikan semua guru-guru terlatih dan berkelayakan, termasuk menyelesaikan persoalan naiktaraf guru-guru sandaran.
  • Mengurangkan karenah birokrasi dan pentadbiran dalam dunia pendidikan yang membebankan golongan pendidik, terutamnya pertukaran-pertukaran dasar utama yang silih berganti dan mengongkong golongan pendidik kepada kerja-kerja menulis laporan dan pentabiran yang mengurangkan masa pengajran dan pembelajaran

akan datang Isu:
Budaya Ilmu Sebagai Teras Universiti

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA