Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Thursday, March 31, 2011

ESKAY TERUS MENYERANG DSAI

Kini Eskay mula menyerang DSAI dengan segala keperluan, beliau juga yang pernah rapat dengan DSAI yang juga bertindak sebagai Konsul Thailand ke Malaysia tahu dengan mendalam apa yang telah dilakukan oleh DSAI khususnya semasa DSAI berada di Thai.

anwaraidc.com

Foto Anwar mengurut di Thailand ini pernah menjadi kontoversi satu ketika dahulu. Program Anwar mengurut itu disiarkan"Cheepachorn Loke" di Channel 9, sebuah rangkaian televisyen Thailand pada jam 11.15 malam, 16 April 2009. Selain rakaman yang disiar secara terbuka. Mungkinkah terdapat rakaman tertutup Anwar di Thailand?

Di bawah adalah beberapa persoalan yang ditimbulakan oleh Eskay semasa DSAI berada di Thai.

Datuk Shazryl Esebkay Abdullah meminta para blogger bertanyakan Datuk Seri Anwar Ibrahim apa yang dilakukan oleh Ketua Umum PKR itu ketika melawat Thailand.

Bekas Konsul Thailand ke Malaysia itu berkata Anwar telah beberapa kali melawat Thailand dalam tempoh dua tahun lampau dan meminta blogger bertanyakan Anwar berkenaan lima soalan, iaitu

1. Sejak dua tahun lalu sudah berapa kali Anwar ke Thailand ?

2. Siapa yang menyambut Anwar di Thailand ?

3. Di hotel mana Anwar selalu menginap ?

4. Apa Anwar buat dalam bilik hotel tersebut ?; dan

5. Siapa yang menyelesaikan semua bil bayaran hotel tersebut ?.

“Awak pergi tanya dia (Anwar)…tengok apa dia akan jawab,” kata Eskay dalam pertemuan bersama beberapa orang rakan blogger di Shah Alam, malam semalam.

Eskay mendakwa, selain di Kuala Lumpur beliau juga turut menyimpan ‘bom’ aktiviti Anwar di Thailand.

“Hubungan akrab saya dengan Anwar tidak begitu diketahui ramai”, kata Eskay lagi yang menggambarkan hubungan misterinya bersama Anwar.

Malah dakwannya hubungannya dengan Anwar lebih special berbanding Datuk Nallakarupan.

“Saya akan pergi ke rumah Anwar pada waktu-waktu tertentu bila dia panggil.”katanya.

Menurut Eskay, Datuk Seri Wan Azizah Ismail tidak pernah syak apa-apa bila mereka keluar berdua kerana tahu mereka rapat.

Pertemuan bersama blogger yang turut disertai ketiga-tiga Datuk T itu menjelaskan mereka yakin 100 peratus aktor utama dalam video seks itu adalah Anwar Ibrahim dengan beberapa hujah konkrit yang tidak boleh dinyatakan di sini.

Bagi mereka kes ini sudah menjadi kes polis biarlah polis menyelesaikan siasatan berdasarkan bukti kukuh tersebut.

Eskay turut memberitahu jam tangan didakwa milik Anwar sebenarnya cuba dicuri oleh pelacur China dalam aksi seks itu, tetapi berjaya diperolehi semula setelah kawan rapat Anwar itu menemui pelacur tersebut.

Kini rakyat Malaysia mula berpolitik dengan memfitnah, kepada kita semua perlu berfikir apakah yang akan terjadai kepada negera pada masa akan datang.

DENGAN IHSAN : anwaraidc.com

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA