Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Friday, February 4, 2011

MERLIMAU - KINI KAU DI GAMIT OLEH PROJEK SEGERA

Gambar sebagai hiasan, pertembongan semua PR & BN di Merlimau.

UMNO akan lancarkan program gula-gulakan rakyat Merlimau pada 19 Feb nanti. Najib akan turun ke Merlimau untuk lancarkan program gula-gulakan rakyat Merlimau antaranya ialah merasmikan pecah tanah Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jasin, yang dibangunkan dengan anggaran kos RM300 juta di atas tanah milik Yayasan Melaka.

Najib juga dijadual melakukan pecah tanah Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Tamil (SRJKT) Merlimau, melakukan tinjauan di Pekan Merlimau dan pada sebelah malamnya menghadiri jamuan rakyat serta jamuan Tahun Baru Cina di pekan itu.

Seperti kebiasaan, UMNO akan melancarkan pelbagai projek sempena pilihanraya kecil untuk meng'gula-gulakan rakyat untuk meraih sokongan. Rakyat akan ditaburkan dengan pelbagai projek pembangunan yang belum tentu bila dilaksanakan.

Seperti di PRK Manek Urai, janji untuk membina jambatan untuk jambatan dua lorong dianggarkan bernilai RM7 hingga RM10 juta itu diumumkan Muhyiddin Yassin sehingga kini belum tertunai.

Posted by Addin

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA