Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Wednesday, January 12, 2011

DSAI - DSN , MEREKA AKAN BEDEBAT

PECAH BERITA!!! AKHIRNYA NAJIB SAHUT CABARAN DEBAT ANWAR..! -Utusan Meloya

TAHNIAH NAJIB PASAL TERIMA CABARAN DS ANWAR... KADANG2 KITA KENA YAKIN DENGAN PENDIRIAN KITA... JANGAN JADIK MACAM MOHYIDIN TAK YAKIN... SINDRI BUAT POLISI SINDRI LANGGAR, SINDRI KUTOK SINDRI TAK BERANI LAWAN... APA KES...

WALAUPUN NAJIB LETAK SYARAT UNTUK BERDEBAT TAPI SEKURANG-KURANGNYA BERANI.. ITU YANG KITA NAK... YAKIN DENGAN APA YANG CUBA DI SAMPAIKAN DAN RAKYAT SINDRI DAPAT MENGADILI POLISI MANA YANG TERBAIK UNTUK RAKYAT MALAYSIA!! TAHNIAH!

UNTUK BERDEBAT NAJIB TELAH MEMBUAT BEBERAPA SYARAT... syarat nya di bawah

Berita Terkini:

Dato' Sri Najib telah menerima cabaran Anwar Ibrahim untuk berdebat dengan syarat hanya beliau seorang saja menggunakan pembesar suara. Selain Anwar Ibrahim tidak dibenarkan menggunakan pembesar suara, Datuk Sri Anwar juga tidak dibenarkan bercakap kuat. Semua media tidak dibenarkan membuat liputan kecuali Utusan Malaysia dan Berita Harian.

Tarikh dan tempat berdebat akan dimaklumkan kepada Anwar Ibrahim 24 jam sebelum perdebatan bermula.

HAHAHA AKU AMIK DARI BLOG KERAJAAN RAKYAT
KAHKAHKAH TAKDE BERANI NAJIB PUNYA... 100HARI PR vs MENARA 100 ROSWAH!!

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA