Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Sunday, May 8, 2016

DATUK BANDAR LONDON - ISLAM


LONDON: Wakil Parti Buruh Sadiq Khan mencatat sejarah apabila dilantik menjadi Datuk Bandar London pertama yang beragama Islam, selepas mengatasi calon Konservatif, Zac Goldsmith.

Bagi keputusan terakhir, Sadiq berjaya meraih undi sebanyak 56.8 peratus berbanding hanya 43.2 peratus yang diterima Goldsmith.

Kemenangan Sadiq ini menamatkan penguasaan lapan tahun Konservatif di London, yang mempunyai populasi penduduk seramai kira-kira lapan juta orang.

Sadiq yang juga bekas ahli parlimen dan menteri, bakal menjadi Datuk Bandar ketiga dari Parti Buruh selepas Boris Johnson dan Ken Livingstone.

Kemenangan Sadiq turut disambut oleh Ketua Pemimpin Parti Buruh, Jeremy Corbyn menerusi Twitter rasminya pada pagi tadi.
awani 

No comments:

Post a Comment


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA