Homestay untuk di sewa

HOMESTAY UNTUK DI SEWA

Rumah Tradisional " d'Waris Inap Desa " ini sedia untuk menerima tempahan. Aras Bawah lobby, ruang rehat, bilik tidur 1, ruang makan, bilik air dan tandas 2 unit. Aras 1, bilik tidur 2 & 3 dan ruang rehat. Kadar sewaan RM200 semalam, lain-lain keperluan mengikut permintaan. Untuk tempahan hubungi 019-5783147, 019-4358117, 05-6311126 atau email ke gajahmenta@gmail.com. Lokasi di Lot 3216, Kampong Bandar Lama, Kg. Gajah.

Sunday, April 16, 2017

PAS OR UMNO FOR THE NEXT GOVERMENT - HADI


Presiden Pas hari ini telah meminta rakyat Malaysia memilih Umno dalam pilihanraya ini untuk mentadbir Malaysia. Beliau berkata demikian ketika menjawab soalan kewujudan Parti Pribumi Melayu Bersatu (PPBM) yang di katakan akan menggugat kuasa politik Umno dalam pilihanraya ini.

"Kuasa politik orang Melayu adalah dengan PAS dan Umno. Jika mana-mana pihak ingin untuk mentadbir Malaysia mesti memilih PAS atau Umno.

"Kami sentiasa terbuka kepada mana-mana pihak yang mahu bersama dengan PAS, keadaan ini adalah untuk menerima Islam," katanya dalam satu temu bual halaman penuh yang diterbitkan dalam edisi Ahad akhbar berbahasa Melayu Utusan Malaysia, Mingguan Malaysia.

Dalam temubual Utusan itu, Hadi turut ditanya mengenai PAS dan hubungan dengan Umno kerana kerajaan kononnya telah memberi laluan untuk Bill Persendirian RUU355 di Parlimen dan mengenai persepsi bahawa kedua-dua parti politik mempunyai pakatan rahsia.

Hadi menjawab "kami (Pas dan Umno) tidak berperang 24jam adakalanya kita berkerjasama.


Berita asal :

http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/hadi-choose-either-pas-or-umno

1 comment:

  1. Ahli PAS kena fikir panjanglah masa depan mereka sebab bapak presiden sudah seru dan buat penjelasan pengundi mesti pilih PAS atau UMNO jika mahu terus melayu mentadbir negara walau pun yang mentadbir telah dengan nyata dipertikai oleh rakyat

    ReplyDelete


Jangan Lupa Berjuang Korbankan Masa Demi ISLAM TERCINTA